Ingyenes átvételi hely

Tudom sokan szeretnétek megspórolni a postázási díjat. Még akkor is, ha néha olcsóbb kifizetni a postázást, mintha mi szaladgálnánk a csomagunk után. Sokat gondolkoztam, hogy hogyan lehetne mindezt megoldani úgy, hogy mindenkinek jó legyen. Nos, azt hiszem van egy lehetséges megoldást!

Lehet, hogy már többen tagok vagytok a Facebookon működő Bullet Journal Klubban, így már értesültetek róla, hogy az online klub havi egyszer offline klubbá válik! Idén januárban lesz az első ilyen találkozó. Arra gondoltam, hogy a találkozó előtt tudnátok velem találkozni és átvenni a rendeléseteket!

Ha szeretnétek élni ezzel az alkalommal válasszátok az „Ingyenes átvételi hely 2017.01.21. Allee 15-16” lehetőséget a szállításnál!

Minden hónapban megadom a pontos helyet és időt a csomagok átvételére.

Januárban az Alle-ban tudjátok átvenni a rendeléseteket 2017. január 21-én délután 3 és 4 óra között az első emeleten a Libri előtt! A rendelésedet szombat délelőtt 9-ig tudod leadni és kérlek a Simplepay rendszeren keresztül fizess. ( A vásárlás után küldök egy díjbekérőt, azon keresztül tudod kifizetni a rendelésedet úgy, hogy azt „azonnal” meg is kapjam és el tudjam készíteni a csomagodat délutánig!)

Amennyiben további kérdésetek lenne, írjatok a cili@zezil.hu email címre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.