Személyes átvételi lehetőség márciusban

Márciusban már nem csak a Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetekre szóló rendelésedet tudod átvenni tőlem személyesen, hanem a Tombow ecsetfilcekre és a Pentel írószerekre szólóakat is.

Rendelésnél válaszd a személyes átvételt és gyere el az Alleeba 2018. március 24-én délután 3 és 3/4 4 között. Az első emeleten, a Libri előtt foglak várni.

Március 12-ig tudsz jelentkezni a nyereményjátékomra, ahol egy nagyon gazdagon összeállított csomagot lehet nyerni. Részleteket itt találsz.

Érdekel a Bullet Journal? Szívesen megnéznéd mások hogy vezetik? Gyere el a Bullet Journal offline klubba, ami szintén az Allee-ban lesz, a földszinti Starbucks különtermében március 24-én 4 órától! Itt tudod jelezni részvételi szándékodat.

Ha szeretnél élni a személyes átvétel lehetőségével,  úgy kövesd a következő lépéseket:

  • válogass a zezil bolt kínálatából és a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2018.03.24. Allee 15.00-15.45.” opciót
  • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2018. március 23. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
  • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
  • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.