Személyes átvételi lehetőség februárban

Ismét itt a lehetőség, hogy rendelésedet szállítási díj felszámolása nélkül, személyesen vedd át tőlem Budapesten, az Alleeban!

Ha minden jól megy, februárban már nem csak Leuchtturm füzeteket tudsz átvenni tőlem, hanem Tombow és Pentel termékeket is! Drukkolj, hogy ideérjen minden!

Rendelésnél válaszd a személyes átvételt és gyere el az Alleeba 2018. február 17-én délután 3 és 3/4 4 között. Az első emeleten, a Libri előtt foglak várni.

Érdekel a Bullet Journal? Szívesen megnéznéd mások hogy vezetik? Gyere el a Bullet Journal offline klubba, ami szintén az Allee-ban lesz, a földszinti Starbucks különtermében február 17-én 4 órától! Itt tudod jelezni részvételi szándékodat.

A személyes átvételhez itt találsz pontos leírást:

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

  • válassz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2018.02.17. Allee 15.00-15.45.” opciót
  • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2018. február 16. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
  • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
  • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.