Személyes átvételi lehetőség októberben

Tudjátok, a személyes átvételi lehetőség mindig a havonta megrendezésre kerülő Bullet Journal Klub előtt szokott lenni. A találkozó következő időpontját a klub végén meg szoktuk beszélni és együtt alakítjuk ki. Így történt ez most is, csak azt nem vettük figyelembe, hogy pont aznap Glamour-napok lesznek, mely a rengeteg kuponnal együtt hatalmas tömeget is jelent. Az időponton változtatni már nem szerettem volna, így viszont az átvételi időpontot rövidítettem le egy kicsit. Október 14-én délután 3 és fél 4 között tudod átvenni a rendelésedet tőlem az Alleeban.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (újra van smaragd színű Bullet Journal és van pár új szín is készleten!)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.10.14. Allee 15.00-15.30.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. október 13. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és fél 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

 

Személyes átvételi lehetőség szeptemberben

Szeptemberben ismét lesz Bullet Journal [offline] Klub, ahol lehetőséged van találkozni gyakorlott és kezdő Bullet Journal használókkal. Ha bizonytalan vagy a kezdeteknél, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy választ kapj a kérdéseidre. Akkor is ötletekkel gazdagodva térsz majd haza, ha már hónapok óta használod a rendszert. Nincs is nagyobb élmény, mint hozzád hasonló emberekkel eltölteni egy kellemes délutánt és beszélgetni egy jót a Bullet Journal-ról (többek között 🙂 ).

A klub előtt lehetőséged van személyesen átvenni a zezil boltban leadott rendelésedet, így meg tudod spórolni a szállítási költséget.

Ha tetszik ez a lehetőség,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (még van pár darab a Bullet Journal kiadásbólból és a jubileumi fémes színek is elérhetőek; készletfrissítés hamarosan!)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.09.23. Allee 15.00-15.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. szeptember 22. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.). Délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Találkozni fogunk?

Személyes átvételi lehetőség augusztusban

Ha figyeled a zezil bolt híreit, akkor már tudsz róla, hogy augusztus 18-ra valami meglepetést terveztem…

A Bullet Journal augusztus 18-án ünnepli a 4. szülinapját, így ebben a hónapban mi ( lelkes Bullet Journal használók) is ezen a napon tartjuk a szokásos havi találkozónkat. Ha van kedved, gyere te is és ünnepeld velünk a Bullet Journal-t! Lesz alkalmad megismerkedni másokkal, akik már egy ideje használják ezt a tervező-szervező rendszert, beleláthatsz mások Bullet Journal felépítésébe, megmutathatod a saját BuJodat és felteheted a kérdéseidet!

A klub előtt lehetőséged van személyesen átvenni a rendelésedet, így meg tudod spórolni a szállítási költséget.

Ha tetszik ez a lehetőség,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (újra kapható a Bullet Journal kiadás és a jubileumi fémes színek is elérhetőek)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.08.18. Allee 16.00-16.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. augusztus 18. 12 óráig
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.). Délután 4 és 3/4 5 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

Amennyiben további kérdésed van, írj a cili@zezil.hu email címre!

 

Ilyen lesz a nyár a zezil boltban

A következő bő két hónapban így fog alakulni a zezil bolt nyitvatartása:

2017. június 21-23. – zárva – Persze egy webshop csak képletesen van zárva. Ez alatt az idő alatt is tudsz leadni rendelést. A legkorábbi postázási időpont 2017. június 26. hétfő.

2017. június 26-30. – Ebben az időszakban előfordulhat, hogy pár nappal lassabban érkezik meg a csomagod. Minden leadott és kiegyenlített rendelést elpostázunk 2017. június 30-án. Kérlek, amennyiben június 30-án pénteken rendelsz vedd figyelembe, hogy csak azokat a rendeléseket tudjuk elpostázni még a nyári szünet előtt, aminek a kiegyenlítése délután 4 óráig megtörténik! (Válaszd a bankkártyás fizetési módot, így biztosan megkapjuk a fizetésedet még a Posta zárása előtt!)

2017. július 1-7. – zárva – A zezil bolt zárva tartása alatt is tudsz leadni rendelést. A legkorábbi postázási időpont 2017. július 10. hétfő.

2017. július 18.  16.00-16.45 – személyes átvételi lehetőség az offline Bullet Journal Klub előtt.  További részleteket is írok hamarosan.

2017. július 20-30. – Ebben az időszakban ismét előfordulhat, hogy pár nappal lassabban érkezik meg a csomagod.

2017. augusztus 18. – MEGLEPETÉS!

2017. augusztus 21-25.  között ismét előfordulhat, hogy lassabban kapod meg a csomagodat.

Köszönöm a türelmedet és a megértésedet! A szüneteket arra használom, hogy feltöltődjek és a sok tervezett újdonságot megvalósítsam! Látogass vissza később is és jó pihenést a nyárra!

Helló Barion!

Pár napja még arról számoltam be, hogy átmenetileg szünetel a bankkártyás fizetés az oldalon.

Most örömmel jelenthetem, hogy egy új bankkártyás fizetési mód került beüzemelésre. Ezentúl a Barion rendszerén keresztül tudtok bankkártyával fizetni a webáruházban.

A rendszer nagyon egyszerű és biztonságos. Bankkártyás fizetést esetében a „Fizetés Barionnal” gombra kattintva átkerülsz a Barion biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetési oldalára, ahol még egyszer ellenőrizheted, hogy a megvásárolni kívánt termék/szolgáltatás és a vételár helyes-e. Ezután választhatsz, hogy bejelentkezel a Barion tárcádba vagy megadod a bankkártyád adatait és már fizethetsz is.

A Barion tárca előnye, hogy még bankkártya sem kell hozzá, hogy használni tudd. Fel tudsz rá fizetni pénzt és ezután a Barion tárcádból tudsz fizetni. Itt találsz további információkat a Barionról és a Barion tárcáról.

A fizetés pontos menetéről pedig a Fizetési információk alatt vagy az ÁSZF-ben tájékozódhatsz!

Jó vásárlást!

Utolsó alkalom a rendelésed bevezető árú személyes átvételére

Három fontos hírem is van számodra!

A bevezető árak utolsó napjai

Fél éve kezdte meg a működését a zezil bolt és elérkezett az idő, hogy a bevezető áraimat megemeljem. Ha te is olvasod a hírleveleimet, akkor már hallottál az áremelésről. Ha még nem vagy feliratkozva egyik hírlevelemre sem, akkor most még jobban megéri megtenni ezt a kis lépést. De, hogy miért, azt majd csak  három hét múlva árulom el neked!

Addig is, ne felejtsd el leadni a rendelésedet még 2017. június 13. déli 12 óra előtt, hiszen utána már nem lesz lehetőséged ilyen kedvezményesen megvásárolni a Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzeteit!

A héten ráadásul személyesen is át tudod venni a füzeteket!

Bullet Journal Piknik

2017. június 10-én 16 és 18 óra között a megszokottól eltérően nem az Allee-ban lesz az offline Bullet Journal Klub, hanem kihasználva a kellemes időt piknikezünk egyet a Városligetben. (Eső esetén az Allee Starbucksban lesz a találkozó.)

Gyere el te is, ha szeretnél ötleteket gyűjteni a Bullet Journalod vezetéséhez vagy csak érdekel, hogy hogyan is néz ki egy ilyen füzet közelről! Amire számíthatsz, az egy kötetlen beszélgetés és nem csak a Bullet Journalról. Leginkább az életünkről és a Bullet Journalról, hiszen nálunk együtt működik a kettő!

Ahogy eddig is, a mostani találkozó előtt is lehetőséged lesz szállítási költség nélkül átvenni a füzetedet. Csak annyi a dolgod, hogy vásárlásnál az „Ingyenes átvételi hely…” opciót választod, június 9. délután 1 óráig átutalod a rendelésed végösszegét és eljössz szombaton a Városligetbe háromnegyed 4-re. A pontos helyről a későbbiekben tájékoztatlak.

Megváltozott fizetési adatok!

Lehet, hogy neked is feltűnt, hogy megváltoztak a fizetési adatok. A rendelésed után a visszaigazoló email-ben már az új név és számlaszám szerepel, így nincs egyéb tennivalód.

A bankkártyás fizetési lehetőség viszont átmenetelig szünetel az oldalon. Kérem a türelmedet ez ügyben!

Legyen szép a júniusod!

Színezzük ki a tavaszt!

Hamarosan készletfrissítés lesz a boltban. Egészen pontosan április 24-én adom le a következő rendelést a Leuchtturm1917 cégnél. A legfrissebb értesüléseim szerint 11 szín érhető el jelenleg a Medium – A5-ös méretű, keményfedeles ponthálós jegyzetfüzetek közül.

Neked melyik szín tetszik a legjobban? Küld el a válaszodat hétfő (április 24.) reggel 8 óráig, majd látogass vissza a boltba május első hetében és válogass a kínálatból! (Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb termékekről, akkor itt tudsz feliratkozni a hírlevél-listámra! )


Tavaszi szünet 2017

2017. április 13. és 19. között zárva tart a zezil bolt.

A rendelések felvétele megszakítás nélkül történik, de a rendeléseket legkorábban 2017. április 20-án tudjuk postára adni!

A szünet előtti utolsó postázási nap 2017. április 12. . Azokat a csomagokat tudjuk elküldeni ezen a napon, amelyek számlája legkésőbb 2017. április 12. délután 3 óráig kiegyenlítésre kerül.

Amennyiben további kérdésed van, írj nekem a cili@zezil.hu email címre!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves ügyfelünknek és a bolt látogatóinak!

Változás a fizetési módokban

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy 2017. február 20-tól átmenetileg, de bizonytalan ideig szünetel az Utánvétes fizetési mód.

Ez leginkább azért van, mert az Utánvételt választva a szállítási mód nem ugrik át automatikusan az Utánvétes szállítási módra (ami 2085 Ft-tal több, mint a normál szállítás) és ez sok félreértésre adott okot az elmúlt időszakban. Megpróbálok megoldást keresni erre a problémára és ha sikerül megoldani újra visszaállítom ezt a fizetési módot is.

A továbbiakban banki átutalással és bankkártyával lehet fizetni a webáruházban.

Sokan választanátok az utánvétes fizetési módot? Írjatok hozzászólást vagy keressetek meg a cili@zezil.hu email címen, had lássam mennyire sürgető a probléma! (Ezzel meg tudjátok gyorsítani a folyamatot és én is látom, hogy igenis szükség van utánvétes fizetési módra! Köszönöm!)

Párban szép 14

Lepd meg a párodat és magadat is egy különleges  Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzettel!

Bármely két jegyzetfüzet vásárlása esetén a végösszegből 14 % jóváírásra kerül!

KUPONKÓD: VALENTIN2017

Válaszd az ingyenes átvételi helyet, így 2017. február 18-án szombaton szállítási költség felszámítása nélkül átveheted a rendelésedet az Alleeban!

Az akció 2017. február 15-ig érvényes, minimum 6500 Ft értékben vásárolt jegyzetfüzet esetén.