Helló Barion!

Pár napja még arról számoltam be, hogy átmenetileg szünetel a bankkártyás fizetés az oldalon.

Most örömmel jelenthetem, hogy egy új bankkártyás fizetési mód került beüzemelésre. Ezentúl a Barion rendszerén keresztül tudtok bankkártyával fizetni a webáruházban.

A rendszer nagyon egyszerű és biztonságos. Bankkártyás fizetést esetében a „Fizetés Barionnal” gombra kattintva átkerülsz a Barion biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetési oldalára, ahol még egyszer ellenőrizheted, hogy a megvásárolni kívánt termék/szolgáltatás és a vételár helyes-e. Ezután választhatsz, hogy bejelentkezel a Barion tárcádba vagy megadod a bankkártyád adatait és már fizethetsz is.

A Barion tárca előnye, hogy még bankkártya sem kell hozzá, hogy használni tudd. Fel tudsz rá fizetni pénzt és ezután a Barion tárcádból tudsz fizetni. Itt találsz további információkat a Barionról és a Barion tárcáról.

A fizetés pontos menetéről pedig a Fizetési információk alatt vagy az ÁSZF-ben tájékozódhatsz!

Jó vásárlást!

Változás a fizetési módokban

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy 2017. február 20-tól átmenetileg, de bizonytalan ideig szünetel az Utánvétes fizetési mód.

Ez leginkább azért van, mert az Utánvételt választva a szállítási mód nem ugrik át automatikusan az Utánvétes szállítási módra (ami 2085 Ft-tal több, mint a normál szállítás) és ez sok félreértésre adott okot az elmúlt időszakban. Megpróbálok megoldást keresni erre a problémára és ha sikerül megoldani újra visszaállítom ezt a fizetési módot is.

A továbbiakban banki átutalással és bankkártyával lehet fizetni a webáruházban.

Sokan választanátok az utánvétes fizetési módot? Írjatok hozzászólást vagy keressetek meg a cili@zezil.hu email címen, had lássam mennyire sürgető a probléma! (Ezzel meg tudjátok gyorsítani a folyamatot és én is látom, hogy igenis szükség van utánvétes fizetési módra! Köszönöm!)