Fizetési információk

A következő fizetési módok közül tud választhatsz: banki átutalás, bankkártyás fizetés és készpénzes fizetés.

Banki utalás:

Ez esetben a megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a bankszámlánkra kell banki átutalással befizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Tüntesd fel a nevedet és a rendelésszámot a megjegyzés rovatban.

Az utaláshoz az adatok a következőek:

Kedvezményezett bankja: MagNet Bank Zrt.

Kedvezményezett neve: Tóth Cecília

Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18536986

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül opció választása esetében lép életbe.

A „Fizetés Barionnal” gombra kattintva átkerülsz a Barion biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetési oldalára, ahol még egyszer ellenőrizheted, hogy a megvásárolni kívánt termék/szolgáltatás és a vételár helyes-e.

A Barion fizetési oldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a Szolgáltató sem szerez tudomást. A tranzakció során a bankkártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a biztonsági kódot kell megadni. A Barion kéri az email címedet, mely címre a vásárlásával kapcsolatos információkat küld. A biztonsági kód a Visa és Mastercard esetében a kártya hátoldalán, az aláírási mezőben található 3 jegyű kód, American Express kártyák esetében a kártya elülső oldalán található 4 jegyű kód. Lehetőséged van belépni a Barion tárcádba és onnan teljesítened a fizetést bankkártyáddal vagy a Barion egyenlegeddel. A fizetés teljesítéséhez igazolnod kell, hogy elolvastad a Barion Általános Szerződési Feltételeit, a Kondíciós listáját és az Adatvédelmi szabályzatát, a megfelelő helyen történő pipálással. A Fizetek gombra kattintva elindítod a tranzakciót. A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által. Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

A Barion rendszerében elfogadott kártyák a következők: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Sikeres fizetés esetében visszakerülsz a webáruház oldalára.

Lehetőséged van fizetés nélkül visszatérned a webáruház oldalára a „Vissza a boltba fizetés nélkül” opcióra kattintva. Ez esetben a számla nem került kifizetésre, a rendelést a Szolgáltató sikertelennek tekinti.

A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

Bankkártyás fizetés fejében a Szolgáltató többletdíjat nem számít fel.

Készpénzes fizetés

Lehetőséged van készpénzes fizetésre személyes átvétel esetében, amennyiben ezirányú igényedet a Szolgáltatónak előre jelezted és az igényedet a Szolgáltató elfogadta. Készpénzes fizetés esetében a Szolgáltató nem kötelezhető nagy címjegyű bankjegyek felváltására. Kérlek a pontos összeg előkészítésére. A cili@zezil.hu vagy a bolt@zezil.hu email címeken tudsz kapcsolatba lépni a Szolgáltatóval.