Hírek karácsony előtt

Közeledik a karácsony, amikor a családé az együttlété a főszerep és minden kicsit elcsendesül.

Szeretnék pár hasznos információt közzétenni a webáruház karácsonyi nyitva tartásával kapcsolatban.

A karácsonyi rendelési határidő

Ha azt szeretnéd, hogy még karácsony előtt odaérjen a csomagod, akkor legkésőbb 2016. december 18-ig add le a rendelésedet. Ne feledd, hogy a terméket csak azután tudjuk postázni, hogy a bankszámlánkra megérkezik az utalásod. 2016. december 19-i postázás esetén az ajánlott levelek valószínűleg megérkeznek karácsony előtt, de érdemes minél hamarabb leadni a rendelésed és átutalni a pénzt!

A hírlevél feliratkozók rendeléseit most ajándékképpen elsőbbségi ajánlott levélként postázom. A rendelésnél adjátok meg a hírlevélben elküldött kuponkódot! Így is érdemes időben leadni a rendeléseteket a karácsony előtti megnövekedett teljesítési időt tekintve!


Szeretnél feliratkozni a hírlevélre? A kívánságlista oldalon most megteheted! Ígérem, nem zaklatlak naponta, de értesítlek a webáruház legfrissebb híreiről vagy amikor a kívánságod elérhető közelségbe lesz!

Téli szünet

A webáruház 2016. december 24-től 2017. január 6-ig zárva tart.

Az utolsó csomagokat 2016. december 23-án tudjuk feladni.

A webáruház zárva tartása alatt fogadunk rendeléseket, de nem tudunk termékeket postázni. A téli szünet ideje alatt leadott és kifizetett rendeléseket legkorábban 2017. január 6-án tudjuk postára adni.

!!! Legfrissebb értesülésem szerint a Magyar Posta 2017. január 1-től változtat az eddig ajánlott levélként feladható vastagabb levelek besorolásán és csak csomagként lehet majd őket küldeni! Amennyiben Leuchtturm1917 füzet vásárlását tervezed, úgy még most add le a rendelésed. December 23-ig még a jelenlegi díjszabással tudom postázni őket!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves látogatónknak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.