Utolsó alkalom a rendelésed bevezető árú személyes átvételére

Három fontos hírem is van számodra!

A bevezető árak utolsó napjai

Fél éve kezdte meg a működését a zezil bolt és elérkezett az idő, hogy a bevezető áraimat megemeljem. Ha te is olvasod a hírleveleimet, akkor már hallottál az áremelésről. Ha még nem vagy feliratkozva egyik hírlevelemre sem, akkor most még jobban megéri megtenni ezt a kis lépést. De, hogy miért, azt majd csak  három hét múlva árulom el neked!

Addig is, ne felejtsd el leadni a rendelésedet még 2017. június 13. déli 12 óra előtt, hiszen utána már nem lesz lehetőséged ilyen kedvezményesen megvásárolni a Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzeteit!

A héten ráadásul személyesen is át tudod venni a füzeteket!

Bullet Journal Piknik

2017. június 10-én 16 és 18 óra között a megszokottól eltérően nem az Allee-ban lesz az offline Bullet Journal Klub, hanem kihasználva a kellemes időt piknikezünk egyet a Városligetben. (Eső esetén az Allee Starbucksban lesz a találkozó.)

Gyere el te is, ha szeretnél ötleteket gyűjteni a Bullet Journalod vezetéséhez vagy csak érdekel, hogy hogyan is néz ki egy ilyen füzet közelről! Amire számíthatsz, az egy kötetlen beszélgetés és nem csak a Bullet Journalról. Leginkább az életünkről és a Bullet Journalról, hiszen nálunk együtt működik a kettő!

Ahogy eddig is, a mostani találkozó előtt is lehetőséged lesz szállítási költség nélkül átvenni a füzetedet. Csak annyi a dolgod, hogy vásárlásnál az „Ingyenes átvételi hely…” opciót választod, június 9. délután 1 óráig átutalod a rendelésed végösszegét és eljössz szombaton a Városligetbe háromnegyed 4-re. A pontos helyről a későbbiekben tájékoztatlak.

Megváltozott fizetési adatok!

Lehet, hogy neked is feltűnt, hogy megváltoztak a fizetési adatok. A rendelésed után a visszaigazoló email-ben már az új név és számlaszám szerepel, így nincs egyéb tennivalód.

A bankkártyás fizetési lehetőség viszont átmenetelig szünetel az oldalon. Kérem a türelmedet ez ügyben!

Legyen szép a júniusod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.