Milyen pen loop-ot válasszak?

A Leuchtturm1917 Medium méretű ponthálós füzetek gyönyörű színekben pompáznak. A füzet záródását biztosító gumival azonos színben kaphatóak tolltartó gumik is (pen loopok), amiben tárolni tudod a tolladat, így nem kell keresgélned, amikor valamit írni szeretnél a füzetedbe.

Akkor is nagyon szép, ha a füzethez azonos színű pen loop-ot választasz, de lehet egy kis játékosságot is belecsempészni a történetbe, ha valamilyen más színű tolltartó gumit választasz hozzá.

Például, ha nagyon szeretnél egy igazi Bullet Journal kiadású füzetet, de a kedvenc színed a rózsaszín, akkor  a fekete Bullet Journal mellé választhatsz egy rózsaszínű pen loop-ot. A smaragd színű füzetedet komolyabbá teheted egy fekete színű tolltartó gumival, a királykék füzet remekül mutat a homok színűvel, a fehér füzet a limezölddel, az antracitszürke a citromsárgával és még sorolhatnám.

Készítettem pár fényképet a lehetséges variációkról, így nem kell a képzeletedre hagyatkoznod, hanem meg is nézheted, hogy melyik füzet milyen színű tolltartó gumival mutat a legjobban. A Pinterest albumot folyamatosan frissítem, így ha most nem találod a kedvenc füzetedet, nézz vissza később is. A legegyszerűbb, ha elkezded követni a táblát.

Neked melyik variáció tetszik a legjobban?

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.