Szülinapos a Zezil Bolt

Egy évvel ezelőtt, 2016.  december 6-án déli 12 órakor nyitotta meg a zezil bolt a kapuit. Hihetetlen, hogy már egy éve működik a felület. Mivel a bolt első szülinapja más okból is nagy nap lesz a zezil életében, készültem egy kis meglepetéssel nektek!

Mindenki, aki  2017. december 6-án 3000 Ft felett vásárol a Zezil boltban és érvényesíti az ” ELSO ” nevű kupont, egy 790 Ft értékű pen loopot, azaz gumis tolltartót kap ajándékba! (A fémes színű pen loopok 100 Ft-ért vásárolhatóak meg a kuponnal! A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze és egy személy csak egyszer használhatja fel.)

Nincs más dolgod, minthogy a választott füzeted mellé egy pen loopot is a kosaradba tegyél és a vásárlás során érvényesítsd a kuponodat!

Készültem még egy meglepetéssel!

2017. december 6-tól lehet jelentkezni a Kreatív idő tervezés – az alapok online tanfolyamra, amiben segítek neked megtenni az első lépéseket egy jól működő, egyedi tervező rendszer felé.

Az első vásárló, aki 2017. december 6-án déli 12 óra után adja le a rendelését, most ingyen vehet részt a tanfolyamon. Sorrendben a második, egy 75 %-os kupont, a harmadik egy 50 %-os kupont, a 4. vásárlótól a 10. vásárlóig egy -egy 30 %-os kupont kap tőlem ajándékba! (A kuponok csak egyszer használhatóak fel 2017.12.06-12.19. között a www.iranytu.zezil.hu oldalon. A webáruház kezelőfelületén megjelenő időpontot és sorszámot veszem figyelembe a sorrend megállapításakor.) A nyerteseket 6-án este, de legkésőbb 7-én este 10 óráig értesítem emailben.

Köszönöm, hogy velem voltatok ebben az évben és várlak titeket a jövőben is!