Leuchtturm1917 – A színek világa

Azt hiszem nem sok jegyzetfüzet esetében mondható, hogy 17 különféle színben kapható! A Leuchtturm1917 keményfedeles jegyzetfüzetei ezek közé tartoznak!

Idén két új színt vezettek be, így várható, hogy a későbbiekben ez a szám még tovább nő.Nem könnyítik meg a helyzetünk. Szebbnél szebb színek közül kell választanunk.

Szeretném bemutatni, hogy milyen színek találhatóak a színpalettán. Continue reading „Leuchtturm1917 – A színek világa”

Leuchtturm1917 Bullet Journal

Habár a Bullet Journal egy határidő-teendőlista-emlékkönyv vezetésére szolgáló rendszer és nem egy konkrét előrenyomott füzet, létezik egy igazi Bullet Journal jegyzetfüzet.

A Leuchtturm1917 cég és Ryder Carroll a Bullet Journal megalkotója közösen hozott létre egy speciális füzetet, ami nem csak egy prémium minőségű jegyzetfüzet, hanem segítséget nyújt neked a saját Bullet Journal-od vezetésében is. Continue reading „Leuchtturm1917 Bullet Journal”

Leuchtturm1917 – A jegyzetfüzet

Te is biztosan szeretsz utánajárni a dolognak, mielőtt megvásárolsz valamit. Szereted megfogdosni, látni, kézbe venni. Ezzel nem vagy egyedül!

Készítettem tehát egy részletes bemutatót a Leuchtturm1917 keményfedeles jegyzetfüzeteiről, hogy olyan érzésed legyen, mintha jó alaposan szemügyre vetted volna. Continue reading „Leuchtturm1917 – A jegyzetfüzet”