Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzet

Egy kis gyöngyszemet szeretnék bemutatni nektek. Könnyű és nagyon egyben van ez a füzet. Szépen beleillik a tenyeredbe. Mégis elég hely van benne, hogy bátran jegyzetelj bele. És meg van benne a Leuchtturm1917 minden előnyös tulajdonsága.

Ez a füzet nem más, mint a Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzete.

Jelen esetben az A6-os , azaz a Pocket méret. Azért ez, mert szerintem sokaknak okoz problémát, hogy hogyan kombinálják a gyűrűs kalendáriumukat a Bullet Journal rendszerével. Nos ez a füzet lehet a megoldás a két rendszer egybeolvasztására. Continue reading „Leuchtturm1917 puhafedeles jegyzetfüzet”

Leuchtturm1917 – A jegyzetfüzet

Te is biztosan szeretsz utánajárni a dolognak, mielőtt megvásárolsz valamit. Szereted megfogdosni, látni, kézbe venni. Ezzel nem vagy egyedül!

Készítettem tehát egy részletes bemutatót a Leuchtturm1917 keményfedeles jegyzetfüzeteiről, hogy olyan érzésed legyen, mintha jó alaposan szemügyre vetted volna. Continue reading „Leuchtturm1917 – A jegyzetfüzet”

Leuchtturm1917 ponthálós papír – rövid bemutatás

A Leuchtturm1917 egy nagy múltra visszatekintő németországi családi cég, mely a minőségre és a részletekre való odafigyelésre helyezi a hangsúlyt. Continue reading „Leuchtturm1917 ponthálós papír – rövid bemutatás”