Hírek

Személyes átvételi lehetőség decemberben

Kerüld ki a postázást és vedd át személyesen a rendelésedet tőlem! Így nem kell izgulnod, hogy odaér-e időben a csomagod karácsony előtt!

Kösd össze a kellemeset a hasznossal és csatlakozz hozzám a Bullet Journal Klubba is!

A rendelésedet 2017. december 16-án délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni az Allee-ban, Budapesten.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.12.16. Allee 15.00-15.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. december 15. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

Ha most tervezed az első füzetedet, pont kapóra jön ez a tanfolyam, mely segítségével elkerülheted a kezdeti kudarcokat és fel tudod építeni a saját rendszeredet.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Szülinapos a Zezil Bolt

Egy évvel ezelőtt, 2016.  december 6-án déli 12 órakor nyitotta meg a zezil bolt a kapuit. Hihetetlen, hogy már egy éve működik a felület. Mivel a bolt első szülinapja más okból is nagy nap lesz a zezil életében, készültem egy kis meglepetéssel nektek!

Mindenki, aki  2017. december 6-án 3000 Ft felett vásárol a Zezil boltban és érvényesíti az ” ELSO ” nevű kupont, egy 790 Ft értékű pen loopot, azaz gumis tolltartót kap ajándékba! (A fémes színű pen loopok 100 Ft-ért vásárolhatóak meg a kuponnal! A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze és egy személy csak egyszer használhatja fel.)

Nincs más dolgod, minthogy a választott füzeted mellé egy pen loopot is a kosaradba tegyél és a vásárlás során érvényesítsd a kuponodat!

Készültem még egy meglepetéssel!

2017. december 6-tól lehet jelentkezni a Kreatív idő tervezés – az alapok online tanfolyamra, amiben segítek neked megtenni az első lépéseket egy jól működő, egyedi tervező rendszer felé.

Az első vásárló, aki 2017. december 6-án déli 12 óra után adja le a rendelését, most ingyen vehet részt a tanfolyamon. Sorrendben a második, egy 75 %-os kupont, a harmadik egy 50 %-os kupont, a 4. vásárlótól a 10. vásárlóig egy -egy 30 %-os kupont kap tőlem ajándékba! (A kuponok csak egyszer használhatóak fel 2017.12.06-12.19. között a www.iranytu.zezil.hu oldalon. A webáruház kezelőfelületén megjelenő időpontot és sorszámot veszem figyelembe a sorrend megállapításakor.) A nyerteseket 6-án este, de legkésőbb 7-én este 10 óráig értesítem emailben.

Köszönöm, hogy velem voltatok ebben az évben és várlak titeket a jövőben is!

 

Karácsonyi bónusz 1.

Közeledik az év vége, így egy kis meglepetéssel készültem nektek!

Most minden Leuchtturm1917 jegyzetfüzet rendelése esetén küldök neked egy Bullet Journal Útmutatót, hogy már a kezdetektől

 • átlásd a BuJo felépítését,
 • megértsd a működését,

így majd ki tudod majd alakítani a saját rendszeredet.

Az útmutatót úgy készítettem el, hogy a kerete mellett körbe tudd vágni és be tudd tenni a füzeted hátsó zsebébe, így mindig veled lesz.

Ha már tűkön ülsz, hogy milyen ez az útmutató, innen is le tudod tölteni.

Nem véletlen az egyes szám a bejegyzés címében! Figyeld a friss híreket!


Az ajánlatom 2017. december 31. előtt leadott és kifizetett Leuchtturm1917 A5-ös jegyzetfüzet rendelése esetén érvényes.

Személyes átvételi lehetőség novemberben

Ismét eltelt egy hónap és megint lehetőséged van a rendelésedet személyesen átvenni.  Kösd össze a kellemeset a hasznossal és csatlakozz hozzám a Bullet Journal Klubba is! Mi sem jobb feltöltődés, mint kiszakadni a hétköznapokból és két egész órát csak a hobbiddal foglalkozni (ami nem mellesleg még hasznos is 🙂 ) .

A rendelésedet 2017. november 18-án délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni az Allee-ban, Budapesten.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.11.18. Allee 15.00-15.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. november 17. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Milyen pen loop-ot válasszak?

A Leuchtturm1917 Medium méretű ponthálós füzetek gyönyörű színekben pompáznak. A füzet záródását biztosító gumival azonos színben kaphatóak tolltartó gumik is (pen loopok), amiben tárolni tudod a tolladat, így nem kell keresgélned, amikor valamit írni szeretnél a füzetedbe.

Akkor is nagyon szép, ha a füzethez azonos színű pen loop-ot választasz, de lehet egy kis játékosságot is belecsempészni a történetbe, ha valamilyen más színű tolltartó gumit választasz hozzá.

Például, ha nagyon szeretnél egy igazi Bullet Journal kiadású füzetet, de a kedvenc színed a rózsaszín, akkor  a fekete Bullet Journal mellé választhatsz egy rózsaszínű pen loop-ot. A smaragd színű füzetedet komolyabbá teheted egy fekete színű tolltartó gumival, a királykék füzet remekül mutat a homok színűvel, a fehér füzet a limezölddel, az antracitszürke a citromsárgával és még sorolhatnám.

Készítettem pár fényképet a lehetséges variációkról, így nem kell a képzeletedre hagyatkoznod, hanem meg is nézheted, hogy melyik füzet milyen színű tolltartó gumival mutat a legjobban. A Pinterest albumot folyamatosan frissítem, így ha most nem találod a kedvenc füzetedet, nézz vissza később is. A legegyszerűbb, ha elkezded követni a táblát.

Neked melyik variáció tetszik a legjobban?

 

 

Személyes átvételi lehetőség októberben

Tudjátok, a személyes átvételi lehetőség mindig a havonta megrendezésre kerülő Bullet Journal Klub előtt szokott lenni. A találkozó következő időpontját a klub végén meg szoktuk beszélni és együtt alakítjuk ki. Így történt ez most is, csak azt nem vettük figyelembe, hogy pont aznap Glamour-napok lesznek, mely a rengeteg kuponnal együtt hatalmas tömeget is jelent. Az időponton változtatni már nem szerettem volna, így viszont az átvételi időpontot rövidítettem le egy kicsit. Október 14-én délután 3 és fél 4 között tudod átvenni a rendelésedet tőlem az Alleeban.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (újra van smaragd színű Bullet Journal és van pár új szín is készleten!)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.10.14. Allee 15.00-15.30.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. október 13. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és fél 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

 

Személyes átvételi lehetőség szeptemberben

Szeptemberben ismét lesz Bullet Journal [offline] Klub, ahol lehetőséged van találkozni gyakorlott és kezdő Bullet Journal használókkal. Ha bizonytalan vagy a kezdeteknél, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy választ kapj a kérdéseidre. Akkor is ötletekkel gazdagodva térsz majd haza, ha már hónapok óta használod a rendszert. Nincs is nagyobb élmény, mint hozzád hasonló emberekkel eltölteni egy kellemes délutánt és beszélgetni egy jót a Bullet Journal-ról (többek között 🙂 ).

A klub előtt lehetőséged van személyesen átvenni a zezil boltban leadott rendelésedet, így meg tudod spórolni a szállítási költséget.

Ha tetszik ez a lehetőség,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (még van pár darab a Bullet Journal kiadásbólból és a jubileumi fémes színek is elérhetőek; készletfrissítés hamarosan!)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.09.23. Allee 15.00-15.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. szeptember 22. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
 • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.). Délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Találkozni fogunk?

Személyes átvételi lehetőség augusztusban

Ha figyeled a zezil bolt híreit, akkor már tudsz róla, hogy augusztus 18-ra valami meglepetést terveztem…

A Bullet Journal augusztus 18-án ünnepli a 4. szülinapját, így ebben a hónapban mi ( lelkes Bullet Journal használók) is ezen a napon tartjuk a szokásos havi találkozónkat. Ha van kedved, gyere te is és ünnepeld velünk a Bullet Journal-t! Lesz alkalmad megismerkedni másokkal, akik már egy ideje használják ezt a tervező-szervező rendszert, beleláthatsz mások Bullet Journal felépítésébe, megmutathatod a saját BuJodat és felteheted a kérdéseidet!

A klub előtt lehetőséged van személyesen átvenni a rendelésedet, így meg tudod spórolni a szállítási költséget.

Ha tetszik ez a lehetőség,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából (újra kapható a Bullet Journal kiadás és a jubileumi fémes színek is elérhetőek)
 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.08.18. Allee 16.00-16.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. augusztus 18. 12 óráig
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.). Délután 4 és 3/4 5 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

Amennyiben további kérdésed van, írj a cili@zezil.hu email címre!

 

Személyes átvételi lehetőség júliusban

Július 18-án ismét lesz Bullet Journal Klub [offline], ahol azért gyűlünk össze, hogy meg tudjuk osztani a saját Bullet Journalunk vezetése közben szerzett tapasztalatainkat, további ötleteket gyűjtsünk mások élményei alapján, beszélgessünk egy jót és megismerjük egymást. A találkozón bárki részt vehet, még az sem lehet akadály, ha csak ismerkedsz a BuJo-val!

A Klub előtt lehetőség van a boltban leadott rendelésed átvételére. Nem lenne jó megspórolni a szállítási díjat és egy gyönyörű Leuchtturm1917 jegyzetfüzet boldog tulajdonosának lenni?

Ha te is erre vágysz,  úgy kövesd a következő lépéseket:

 • a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.07.18. Allee 16.00-16.45.” opciót
 • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. július 18. 12 óráig
 • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.). Délután 4 és 3/4 5 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

Amennyiben további kérdésed van, írj a cili@zezil.hu email címre!

Ilyen lesz a nyár a zezil boltban

A következő bő két hónapban így fog alakulni a zezil bolt nyitvatartása:

2017. június 21-23. – zárva – Persze egy webshop csak képletesen van zárva. Ez alatt az idő alatt is tudsz leadni rendelést. A legkorábbi postázási időpont 2017. június 26. hétfő.

2017. június 26-30. – Ebben az időszakban előfordulhat, hogy pár nappal lassabban érkezik meg a csomagod. Minden leadott és kiegyenlített rendelést elpostázunk 2017. június 30-án. Kérlek, amennyiben június 30-án pénteken rendelsz vedd figyelembe, hogy csak azokat a rendeléseket tudjuk elpostázni még a nyári szünet előtt, aminek a kiegyenlítése délután 4 óráig megtörténik! (Válaszd a bankkártyás fizetési módot, így biztosan megkapjuk a fizetésedet még a Posta zárása előtt!)

2017. július 1-7. – zárva – A zezil bolt zárva tartása alatt is tudsz leadni rendelést. A legkorábbi postázási időpont 2017. július 10. hétfő.

2017. július 18.  16.00-16.45 – személyes átvételi lehetőség az offline Bullet Journal Klub előtt.  További részleteket is írok hamarosan.

2017. július 20-30. – Ebben az időszakban ismét előfordulhat, hogy pár nappal lassabban érkezik meg a csomagod.

2017. augusztus 18. – MEGLEPETÉS!

2017. augusztus 21-25.  között ismét előfordulhat, hogy lassabban kapod meg a csomagodat.

Köszönöm a türelmedet és a megértésedet! A szüneteket arra használom, hogy feltöltődjek és a sok tervezett újdonságot megvalósítsam! Látogass vissza később is és jó pihenést a nyárra!