Hírek

Személyes átvételi lehetőség áprilisban

Gyere el az Alleeba 2018. április 21-én délután 3 és 3/4 4 között és vedd át a rendelésedet szállítási díj nélkül. Az első emeleten, a Libri előtt foglak várni.

Most nem csak az eszközöket tudod megvenni a tervező füzetedhez, hanem a tartalmának az elkészítésében is tudok segíteni az online tanfolyamommal. A Kreatív idő tervezés – az alapok tanfolyamra 2018. április 18-ig tudsz jelentkezni.
Continue reading „Személyes átvételi lehetőség áprilisban”

Ajándék pen loop minden jegyzetfüzet mellé

Mit szólsz hozzá, ha a ponthálós jegyzetfüzeted mellé most küldök ajándékba egy pen loop-ot?

Válaszd ki a neked legjobban tetsző színt és tedd be a pen loopot is a kosaradba. Utána pedig használd a következő kuponkódot: penloop

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen színű pen loopot válasszál, nézd meg ezt az összeállításomat.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes.

Személyes átvételi lehetőség márciusban

Márciusban már nem csak a Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetekre szóló rendelésedet tudod átvenni tőlem személyesen, hanem a Tombow ecsetfilcekre és a Pentel írószerekre szólóakat is.

Rendelésnél válaszd a személyes átvételt és gyere el az Alleeba 2018. március 24-én délután 3 és 3/4 4 között. Az első emeleten, a Libri előtt foglak várni.

Március 12-ig tudsz jelentkezni a nyereményjátékomra, ahol egy nagyon gazdagon összeállított csomagot lehet nyerni. Részleteket itt találsz. Continue reading „Személyes átvételi lehetőség márciusban”

Személyes átvételi lehetőség februárban

Ismét itt a lehetőség, hogy rendelésedet szállítási díj felszámolása nélkül, személyesen vedd át tőlem Budapesten, az Alleeban!

Ha minden jól megy, februárban már nem csak Leuchtturm füzeteket tudsz átvenni tőlem, hanem Tombow és Pentel termékeket is! Drukkolj, hogy ideérjen minden!

Rendelésnél válaszd a személyes átvételt és gyere el az Alleeba 2018. február 17-én délután 3 és 3/4 4 között. Az első emeleten, a Libri előtt foglak várni.

Érdekel a Bullet Journal? Szívesen megnéznéd mások hogy vezetik? Gyere el a Bullet Journal offline klubba, ami szintén az Allee-ban lesz, a földszinti Starbucks különtermében február 17-én 4 órától! Itt tudod jelezni részvételi szándékodat.

A személyes átvételhez itt találsz pontos leírást:

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

  • válassz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2018.02.17. Allee 15.00-15.45.” opciót
  • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2018. február 16. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
  • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
  • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Személyes átvételi lehetőség januárban

Már egy éve, hogy személyesen is át tudod venni a zezil boltban leadott rendeléseidet!

Tudom, így néha egy kicsit tovább kell várni, mint amikor a posta már viszi is a gyönyörű füzetet, de azért jó érzés megspórolni a postaköltséget! És így tovább tart az a kellemes izgalom, amit a várakozás tud okozni!

Legközelebb 2018. január 20-án délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni személyesen a rendelésedet az Allee-ban, Budapesten.

Ha van kedved, utána tudtok csatlakozni a Bullet Journal Klubba is!

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

  • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2018.01.20. Allee 15.00-15.45.” opciót
  • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2018. január 19. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
  • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
  • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Karácsony a zezil boltban

Kedves Vásárlóim!

Idén december 21-én lesz az utolsó postázási nap.

Sajnos garantálni nem tudom, hogy a karácsony előtti utolsó héten leadott rendelések meg is fognak érkezni az ünnepek előtt, de minden tőlem telhetőt megteszek ez ügyben.

2017. december 22. és 2018. január 2. között a zezil bolt karácsonyi szünetet tart. Természetesen rendeléseket ebben az időszakban is le lehet adni, de teljesítésükre csak 2018. január 3-án fog sor kerülni.

Megértéseteket köszönöm!

Legyen békés karácsonyotok és kívánok minden jót Nektek az új évre!

Karácsonyi bónusz 2.

Nehéz kiszámolni, hogy minden rendelés megérkezzen karácsonyra. A zezil bolt rendeléseit ajánlott levélként szoktam feladni, de ebben a sűrű időszakban így még tovább tart a szállítás, mint normális esetben.

Ezért gondoltam, hogy most minden rendelést elsőbbségi ajánlott levélként adok fel 2017. december 21-ig. (Ez az utolsó postázási nap a karácsonyi szünet előtt).  Semmilyen extra költség nem terhel téged és jelezned sem kell, hogy elsőbbségivel szeretnéd megkapni a rendelésedet. Természetesen a fél kilónál nehezebb csomagokat továbbra is MPL csomagként küldöm. Itt tudsz olvasni a szállításról bővebben.

Személyes átvételi lehetőség decemberben

Kerüld ki a postázást és vedd át személyesen a rendelésedet tőlem! Így nem kell izgulnod, hogy odaér-e időben a csomagod karácsony előtt!

Kösd össze a kellemeset a hasznossal és csatlakozz hozzám a Bullet Journal Klubba is!

A rendelésedet 2017. december 16-án délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni az Allee-ban, Budapesten.

Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel,  úgy kövesd a következő lépéseket:

  • válasz egy Leuchtturm1917 ponthálós jegyzetfüzetet a zezil bolt kínálatából a vásárlás során válaszd az “Ingyenes átvételi hely 2017.12.16. Allee 15.00-15.45.” opciót
  • a rendelés végösszegét egyenlítsd ki 2017. december 15. 12 óráig (bankkártyás fizetés esetén 20 óráig)
  • a klub előtti nap küldök neked egy emailt, amiben pontosítom az átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
  • gyere el az Allee-ba (1117, Budapest,  Október Huszonharmadika utca 8-10.), ahol délután 3 és 3/4 4 között tudod átvenni a csomagodat az 1. emelten, a Libri előtt.

Ha most tervezed az első füzetedet, pont kapóra jön ez a tanfolyam, mely segítségével elkerülheted a kezdeti kudarcokat és fel tudod építeni a saját rendszeredet.

További kérdésedet bátran tedd fel nekem és írj a cili@zezil.hu email címre!

Szülinapos a Zezil Bolt

Egy évvel ezelőtt, 2016.  december 6-án déli 12 órakor nyitotta meg a zezil bolt a kapuit. Hihetetlen, hogy már egy éve működik a felület. Mivel a bolt első szülinapja más okból is nagy nap lesz a zezil életében, készültem egy kis meglepetéssel nektek!

Mindenki, aki  2017. december 6-án 3000 Ft felett vásárol a Zezil boltban és érvényesíti az ” ELSO ” nevű kupont, egy 790 Ft értékű pen loopot, azaz gumis tolltartót kap ajándékba! (A fémes színű pen loopok 100 Ft-ért vásárolhatóak meg a kuponnal! A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze és egy személy csak egyszer használhatja fel.)

Nincs más dolgod, minthogy a választott füzeted mellé egy pen loopot is a kosaradba tegyél és a vásárlás során érvényesítsd a kuponodat!

Készültem még egy meglepetéssel!

2017. december 6-tól lehet jelentkezni a Kreatív idő tervezés – az alapok online tanfolyamra, amiben segítek neked megtenni az első lépéseket egy jól működő, egyedi tervező rendszer felé.

Az első vásárló, aki 2017. december 6-án déli 12 óra után adja le a rendelését, most ingyen vehet részt a tanfolyamon. Sorrendben a második, egy 75 %-os kupont, a harmadik egy 50 %-os kupont, a 4. vásárlótól a 10. vásárlóig egy -egy 30 %-os kupont kap tőlem ajándékba! (A kuponok csak egyszer használhatóak fel 2017.12.06-12.19. között a www.iranytu.zezil.hu oldalon. A webáruház kezelőfelületén megjelenő időpontot és sorszámot veszem figyelembe a sorrend megállapításakor.) A nyerteseket 6-án este, de legkésőbb 7-én este 10 óráig értesítem emailben.

Köszönöm, hogy velem voltatok ebben az évben és várlak titeket a jövőben is!

 

Karácsonyi bónusz 1.

Közeledik az év vége, így egy kis meglepetéssel készültem nektek!

Most minden Leuchtturm1917 jegyzetfüzet rendelése esetén küldök neked egy Bullet Journal Útmutatót, hogy már a kezdetektől

  • átlásd a BuJo felépítését,
  • megértsd a működését,

így majd ki tudod majd alakítani a saját rendszeredet.

Az útmutatót úgy készítettem el, hogy a kerete mellett körbe tudd vágni és be tudd tenni a füzeted hátsó zsebébe, így mindig veled lesz.

Ha már tűkön ülsz, hogy milyen ez az útmutató, innen is le tudod tölteni.

Nem véletlen az egyes szám a bejegyzés címében! Figyeld a friss híreket!


Az ajánlatom 2017. december 31. előtt leadott és kifizetett Leuchtturm1917 A5-ös jegyzetfüzet rendelése esetén érvényes.